top of page

Disclaimer

Welkom op Veilig Onthaal website van Ingeblikt ®

 

Ons postadres is:
Baronielaan 16
8760 Meulebeke
België

 

Ons ondernemingsnummer of btw-nummer is BE 0789169333.

Merken en handelsnamen

 

De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Ingeblikt, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Ingeblikt.

Auteursrecht


De site van Ingeblikt is een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze sites zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze sites, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Ingeblikt. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Aansprakelijkheid voor de inhoud


Ingeblikt besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Ingeblikt kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie, met name omtrent de te koop aangeboden diensten en hun prijzen, zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Ingeblikt kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Ingeblikt kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.

bottom of page