top of page
2020-12-09 15.16.29.jpg

ingeblikt

Ingeblikt werd opgericht door freelance cameraman Yannick Vermeire. In 1993 zette Yannick als 12-jarige knaap zijn eerste stappen in de televisiewereld. Als tiener leerde hij de kneepjes van het vak op honderden tv-sets. 

 

Tijdens zijn studies aan de filmschool richtte hij zijn éénmanszaak AVX op en ging aan de slag als cameraman, klankman en monteur voor o.a. de openbare omroep en diverse multinationals.

 

In 2008 werd AVX omgedoopt naar een productiehuis, Ingeblikt. Op die manier kunnen projecten van A tot Z door Ingeblikt gerealiseerd worden. Daarnaast wordt Yannick ook ingezet door collega's en productiehuizen voor diverse tv-stations waaronder VRT, VTM, Vier, Vitaya, BBC, Euronews…

 

Om het groeiend succesverhaal verder uit te bouwen, nam Ingeblikt in 2014 de faciliteiten en activiteiten over van het audiovisueel bedrijf Video-Pro.

 

En in 2015 vervoegde Evelien Vande Walle het team. Evelien is van opleiding Germanist en werkte voorheen als pers- en communicatieverantwoordelijke bij Uitgeverij Lannoo. Bij Ingeblikt werkt ze als scenarist, regisseur en monteur de variatie aan projecten mee uit.

YANNICK VERMEIRE

Cameraman - Monteur

0495/10.08.08

Yannick_edited.jpg

EVELIEN VANDE WALLE

Regisseur - Monteur

0478/44.40.45

Evelien_edited.jpg
bottom of page