top of page
W&L 2021 - wit transparant.png

de onthaal- en opleidingsapplicatie

van Ingeblikt

05 gebruiksvriendelijk.jpg
picto 1 registration.png

REGISTRATIE

08 tijd en kosten besparend.jpg
picto 2 course.png

OPLEIDING

DSC_1334.jpg
picto 3 exam.png

EXAMEN

04 certificaat2.png
picto 4 badge.png

TOEGANG

VEILIGHEIDSFILMS EN BEZOEKERSREGISTRATIE

Via een tablet of pc kunnen bezoekers, contractors, chauffeurs... zich aanmelden, eventueel een veiligheidsfilm of pdf-document bekijken en daarna een interactief examen afleggen. De bezoekersgegevens en resultaten worden in een overzichtelijke database met statistieken verzameld. Administrators zoals portiers, receptionisten en preventieadviseurs kunnen via de applicatie real-time de bezoekersgegevens en resultaten raadplegen en zo de bezoeker toegang verlenen tot het bedrijf. Het systeem is gebruiksvriendelijk en overal raadpleegbaar.

Een extra troef van het systeem is dat een bezoeker op voorhand op eender welke recente pc of tablet de film kan bekijken of een test afleggen. Dit kan dus zonder probleem de dag voordien van thuis uit gebeuren. Dit zorgt voor een vlottere aanmelding aan het onthaal.

Wij begeleiden jou in het volledige traject: van het filmen en monteren van de veiligheidsfilm, over het aanmaken van de veiligheidssoftware, tot het installeren van touch screens of tablets in jouw bedrijf.

Bescherming van de privacy is voor Ingeblikt van groot belang.

Watch & Learn is dan ook conform de nieuwe Europese Privacywetgeving (GDPR).

ONZE KLANTEN

“We werken al heel wat jaren samen met Ingeblikt voor het maken van onze poortinstructie, en maken ook gebruik van Watch & Learn. Bij het maken van de applicaties voor Yara is Ingeblikt een firma die steeds meedenkt hoe we iets tot de meest gepaste oplossing kunnen verwezenlijken. Ook bij vragen is er steeds een correcte, snelle opvolging. Ze zijn een fijne partner om mee samen te werken!”

Lesley Vermeerssen, YARA SLUISKIL

sheq manager

adpo.png
asco.png
atpc.png
bam interbuild.png
bpc.png
cargill.png
chevron.png
2019-08-28 15.19.09.jpg

ingeblikt

Ingeblikt is een klein, dynamisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en werd opgericht door freelance-cameraman Yannick Vermeire. Na vele jaren intensief werk voor (inter)nationale multinationals en TV-stations ontstond er in 2008 een nauwe samenwerking met het productiehuis Video-Pro.

 

Veiligheidsfilms werden onze specialiteit en in 2014 werd Video-Pro overgenomen door Ingeblikt. Evelien Vande Walle vervoegde even later het team als regisseur en monteur.

 

Met de opgebouwde expertise en know-how kon Ingeblikt op vraag van haar klanten en in samenwerking met het IT-bedrijf @Assist in 2017 de onthaalapplicatie Watch & Learn lanceren.

2019-03-08 10.08.50.jpg

MEER INFO, EENS AFSPREKEN OF EEN DEMO?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

bottom of page